Ik voel me afgestorven

By 20 juni 2018Geen categorie

“IK VOEL ME AFGESTORVEN”. Dit was het antwoord van mijn cliënt op mijn vraag of hij iets zag in de natuur wat zijn situatie representeerde. Hij wees naar een AFGEZAAGDE BOOMSTRONK. “Zo voel ik me al een hele tijd”. Dit raakte mij diep. Een jonge man die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft; een leuke vrouw, gezond kindje, mooi huis…Maar hij zat al meer dan een half jaar thuis met een BURN-OUT en kwam uiteindelijk bij mij terecht, nadat eerdere vormen van hulpverlening geen verbetering brachten in zijn situatie.

We zijn gestart met het traject dat ik aanbood en na ELKE SESSIE kreeg hij van mij OPDRACHTEN die gebaseerd waren op hetgeen in die sessie aan bod was gekomen. Na de eerste sessie gaf hij aan reeds MEER INZICHTEN in de sessie te hebben verkregen dan in de 3 maanden voorafgaand!

Hij was volledig TOEGEWIJD aan het traject en dit BEVORDERDE ZIJN HERSTEL. Na ongeveer 8 sessies kon hij acties inzetten die leidde naar BLIJVENDE VERANDERING. Hij koos voor een andere werkgever en recent vernam ik dat hij de stap naar het ondernemerschap had gewaagd; hij had genoeg VERTROUWEN IN ZICHZELF om zijn eigen bedrijf te starten! Het maakt me DANKBAAR en TROTS. Trots dat iemand zo de regie over zijn leven terugneemt en met volle vertrouwen de toekomst in gaat! En dankbaar dat ik dit werk mag doen en een POSITIEVE BIJDRAGE mag leveren aan iemand zijn leven en het proces waar hij of zij doorheen gaat : )

Leave a Reply